Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Oleje a maziva vhodná do zemědělství

Zveřejněno: 9. 3. 2015

Chcete-li najít partnera, který se postará o to, aby vaše stroje „šlapaly“ a vy jste se bez problému mohli věnovat své práci, potom se nabízí společnost Prista Oil Czech, oficiální dovozce špičkových olejů Texaco.

Za firmou stojí dlouholeté zkušenosti a kvalitní produkty značky Texaco a Prista. Navíc nabízí i špičkové produkty pro bioplynové stanice/kogenerační jednotky.

Krátce o společnosti Prista Oil Czech

Společnost Prista Oil Czech s.r.o. vznikla v srpnu 2013 jako nástupnická organizace původní společnosti Chevron Czech Republic. Působí jako autorizovaný český a slovenský importér produktů špičkové kvality značky Texaco, která je součástí globálního nadnárodního koncernu Chevron a nově se věnuje v České republice a na Slovensku také rozvoji vlastní značky olejů a maziv Prista, která je cílená na specifické segmenty tuzemského trhu, především pro oblast průmyslové výroby, zemědělství, těžebního průmyslu, stavebnictví a podobně. Společnost Prista Oil Czech s.r.o. pokračuje v aktivním rozvoji prodeje olejů a maziv v rámci CEE (země střední a východní Evropy) jak přímo k zákazníkům, tak i ve spolupráci s profesionálními regionálními i nadnárodními distributory, aktivními v různých segmentech trhu, dále v partnerství se specializovanými dodavateli do jednotlivých segmentů a s dalšími renomovanými prodejci maziv.

Prista Oil Group

Prista Oil Group je obchodní skupina registrovaná v Holandsku, s aktivitami primárně na evropských a dalších trzích. Jako globální producent olejů a maziv se zaměřuje na vyhledávání nových ropných nalezišť, vývoj moderních těžebních technologií, samotnou těžbu a rafinaci ropy, výrobu širokého spektra vysoce kvalitních olejů, maziv a dalších petrochemických výrobků.

Vlastnosti produktů Texaco a Prista Oil

Díky dlouhodobému výzkumu a vývoji, probíhajícímu ve spolupráci s předními výrobci strojů, technologií, vozů a další techniky, dosahují všechny produkty vynikajících parametrů, které napomáhají optimalizaci nákladů, zvyšování výkonnosti strojů a technologií, prodlužování životnosti a tím zefektivnění výroby a snížení nákladů na provoz a údržbu.

Navíc překračují náročné požadavky výrobců, neboť splňují jejich vlastní a obecné specifikace (ACEA, API a dalších), dále mnohá výslovná doporučení světových výrobců z oblasti průmyslu i automobilové výroby a velké množství efektivních aplikací produktů ve všech průmyslových oborech na našich trzích i celosvětově. Jsou proto dokladem mimořádné kvality nabízených produktů.

PRISTA OIL CZECH s.r.o.

Prista Oil Czech s.r.o. je součástí skupiny Prista Oil Group BV a v České republice a na Slovensku je významným partnerem společností, které pracují s oleji a mazivy, provozními kapalinami a produkty pro průmysl obecně a pro segment osobních i nákladních automobilů a další techniky.

V současné době Prista registruje velký zájem o špičkové produkty pro bioplynové stanice/kogenerační jednotky, kde má značka Texaco vynikající výsledky a je schváleným dodavatelem mnoha výrobců.

Kromě dovozu a distribuce zboží poskytuje Prista Oil Czech svým obchodním partnerům formou zákaznických služeb odborný poradenský servis, technické konzultace, laboratorní rozbory, likvidaci produktů a pomoc při údržbě techniky. S přílivem moderních technologií se zástupci společnosti stále více zaměřují na nabídku komplexního řešení v rámci celých společností (nevyjímaje „Total Fluid Management” tj. péči o veškeré náplně v rámci společností, které jsou jejími odběrateli/partnery). Tím je Prista pro mnoho zákazníků velmi atraktivním obchodním partnerem, který jde ve spolupráci mnohem dál než pouze k prodeji samotného oleje.

Motto:

Filozofií společnosti Prista Oil je

zajistit podnikatelům v zemědělství veškerou produktovou a technickou podporu tak, aby se mohli zaměřit naplno na svou primární činnost.

Autor: Pavel Herynk
Foto: Archiv společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Nové

Úbytek účinných látek znamená úbytek přípravků

Zveřejněno 23.9. Na mysli mám samozřejmě úbytek přípravků na ochranu rostlin (dále POR). Je s podivem, že se tak děje pouze v zemědělské oblasti. Nic podobného se neděje například v průmyslu farmaceutickém, ani kosmetickém. Přitom chemie v našich životech je… jít na článek

Je recyklování vyčištěných splaškových vod v závlahách potřebné a žádoucí?

Zveřejněno 19.9. V dnešní době se hodně řeší otázka recyklace odpadních vod. Jde o to zamezit poškozování vodních ekosystémů a zatěžování životního prostředí nežádoucími cizorodými látkami označovanými jako „prioritní polutanty“. Článek přináší přehled současného… jít na článek

Zajímavé exponáty z brněnských veletrhů

Zveřejněno 21.8. Největší veletrh ve střední Evropě vždy přinese pohled na nespočet techniky různých výrobců a značek. Pár zajímavých exponátů si přiblížíme v tomto článku, dalším se podrobněji budeme věnovat v samostatných reportážích v tomto vydání a v… jít na článek