Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Náhradní díly pro stavební a zemědělské stroje

Zveřejněno: 11. 7. 2017

Společnost B.Z.Agency s.r.o., autorizovaný distributor firmy Carraro pro Českou a Slovenskou republiku, vám formou velkoobchodního prodeje zajistí náhradní díly Carraro pro stavební a zemědělské stroje, a to ve velmi krátkých dodacích lhůtách.

Z vlastního skladu a prostřednictvím dodavatelské sítě smluvních partnerů je firma B.Z.Agency schopna nabídnout více jak 100 000 položek. Jde zejména o filtry Fleetguard, náhradní díly diferenciálních náprav a převodů firem Carraro, Dana Spicer, Clark, Clark-Hurt, náhradní díly traktorů Zetor a ZTS.

Jak a co si můžete z náhradních dílů a komponentů objednat

Jedná se o náhradní díly zemědělských traktorů, stavebních strojů, manipulační techniky či nákladních aut, které mají zabudované komponenty od firmy Carraro. Týká se to zejména značek Terex, Fermec, Volvo, Kramer, Komatsu, Claas, Zetor, New Holland, Case, Faresin, Dieci, Deutz-Fahr, Caterpillar, Bucher, Bobcat, Hydrema, John Deere, O&K, McCormick, Manitou, Same, Venieri, Takeuchi, Atlas Copco, JCB, Jungheinrich, Yale a řady dalších značek.

Společnost B.Z.Agency s.r.o. využívá širokou podporu výrobců v oblasti technické dokumentace, což usnadňuje klientům zvládnout specifikace požadavků. K jednotlivým komponentům od výrobců CARRARO, DANA, CLARK, CLARK-HURT dostanete na požádání katalogy náhradních dílů v elektronické podobě, rovněž tak jsou k dispozici převodníky z katalogových OEM čísel.

Pro identifikaci správného dílu je tedy nutné sdělit požadované Carraro 6místné číslo nebo katalogové číslo OEM, z větších odlitků evidenční čísla, která jsou zde ve formě nálitků.

U filtrů Fleetguard jsou požadovány tyto údaje:

  • OEM katalogové číslo nebo,
  • označení předchozího filtru použitého na stroji nebo,
  • označení motorů a slovní popis filtro/vzduchový, olejový atd.,
  • u traktorů Zetor nutno sdělit katalogové číslo.

Dodávky renovovaných komponentů „reman program”

V tomto případě se zašle do Carrara vadný komponent a výměnným způsobem se vrátí již opravený. Na tento výrobek je poskytována roční záruka a sleva 30 % proti komponentu novému. Dopravu tam a zpět hradí zákazník.

Sady montážního nářadí

Carraro připravilo pro servisní střediska dodávky speciálního montážního nářadí, které je vždy připraveno v sestavě na ucelené řady náprav a převodovek.

Pro profesionální vybavení dílen nabízí Carraro v různé konfiguraci i speciální podstavce pro uchycení a snadnou manipulaci opravovaných komponentů „work bench” (nápravy, převodovky, zadní mosty, diferenciály).

Multifunkční diagnostika

Pro diagnostiku Carraro nabízí multifunkční sadu „Carraro DiaGnoSys”, která byla vyvinuta ve spolupráci s firmou TEXA a která je využitelná nejen pro výrobky Carraro, ale i pro automobily, kamiony, motocykly, lodě a další výrobky. Tato sada detekuje závady na motorech, převodovkách a nápravách.

Instruktážní videoukázky včetně diagnostiky předních hnaných náprav můžete shlédnout na www.bzagency.cz.

B.Z.Agency rozšířila nabídku i o tyto náhradní díly:

  • Startery a alternátory – na všechny druhy traktorů a stavebních strojů, které využívají motory Perkins. To jsou např. značky Case, Deutz, Farfmtrac, New Holland, John Deere, Kubota, Massey Fergusson, Mc Cormick, Same, Valtra, Zetor a další.
  • Baterie od firmy FIAMM – na všechny druhy traktorů a stavebních strojů
  • Kompletní spojky – na traktory a stavební stroje John Deere, Same, Landini a New Holland.
  • Vzduchové filtry kabin značkových strojů: Volvo, JBC, Caterpillar, New Holland, Hundai, Komatsu a Liebherr.
  • Oleje Carraro – pro všechny druhy diferenciálních převodů stavebních strojů a zemědělských traktorů a pro zajištění provozuschopnosti svých komponentů má Carraro v portfoliu také vlastní řadu olejů, které byly vyvinuty ve spolupráci s firmou Fuchs. Jsou dodávány v kanystrech o objemu 5, 10, 20 a 200 litrů. Pro zajištění správného mazacího intervalu odpružených náprav nabízí Carraro mazací soupravu „easy lub", která přivádí ke každému mazacímu místu mazací medium ve správném množství a ve správnou dobu, což prodlužuje životnost komponentu.

Pro autorizované distributory a servisy pořádá společnost Carraro pravidelná technická školení. Veškeré potřebné informace sdělíme v našem prodejním skladě na adrese: Havlíčkova 1060, 664 42 Brno-Modřice telefon: +420 547 219 010, mobil: +420 602 544 881.

Autor: Zdeněk Protiva
Foto: Archiv Jihočeské univerzity

Nové

Úbytek účinných látek znamená úbytek přípravků

Zveřejněno 23.9. Na mysli mám samozřejmě úbytek přípravků na ochranu rostlin (dále POR). Je s podivem, že se tak děje pouze v zemědělské oblasti. Nic podobného se neděje například v průmyslu farmaceutickém, ani kosmetickém. Přitom chemie v našich životech je… jít na článek

Je recyklování vyčištěných splaškových vod v závlahách potřebné a žádoucí?

Zveřejněno 19.9. V dnešní době se hodně řeší otázka recyklace odpadních vod. Jde o to zamezit poškozování vodních ekosystémů a zatěžování životního prostředí nežádoucími cizorodými látkami označovanými jako „prioritní polutanty“. Článek přináší přehled současného… jít na článek

Zajímavé exponáty z brněnských veletrhů

Zveřejněno 21.8. Největší veletrh ve střední Evropě vždy přinese pohled na nespočet techniky různých výrobců a značek. Pár zajímavých exponátů si přiblížíme v tomto článku, dalším se podrobněji budeme věnovat v samostatných reportážích v tomto vydání a v… jít na článek