Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Jste připraveni na jaro? DAPPER ano.

Zveřejněno: 15. 4. 2018

Firma VOP CZ přichází s velkou novinkou, a to s víceúčelovým nakladačem DAPPER. Tento stroj ocení zajisté všichni, kteří se až doteď trápili s namáhavými jarními pracemi na zahradě. Nakladač DAPPER nabízí nekonečné možnosti, jak si tyto práce usnadnit.

DAPPER dokáže například posekat trávu

Po dlouhé zimě nám už ťuká jaro na okenní rámy a v každém z nás se začíná probouzet chuť k práci venku. Zahrady po zimě budou potřebovat jarní údržbu v podobě úklidu, později vertikutace nebo zakládání nových travních ploch. Srovnání terénu, vykopání nebo odfrézování pařezů, štěpkování větví po jarní probírce, to vše jsou aktivity, při kterých Vám náš český pomocník DAPPER dokáže usnadnit práci a již jen při představě jeho neskutečných možností ucítíte, jak se vám uleví třeba od bolesti zad při ruční námaze.

Všestranný pomocník

Většina vynálezů nebo výrobků byla vyvinuta hlavně z důvodu usnadnění namáhavé práce. Později však docházelo ke zdokonalování těchto strojů, aby mohly vykonávat i další činnosti, díky kterým se jejich použitelnost stala vícenásobnou. Právě jedním takovým výrobkem či strojem se stal víceúčelový nakladač české výroby DAPPER. Tento stroj opravdu předčil očekávání a kromě standardních prací nakladače dokáže i posekat trávu, uklidit chlév a naštípat dříví a mnoho dalších celoročních aktivit, které se dají vyčíst třeba na stránkách www.dapper.cz.

Promyšleno do posledního detailu

Celou zimu jsme pracovali na tom, abychom připravili tyto pomocníky v plné parádě právě na toto období. Vylepšili jsme spoustu detailů, které se konkurenci stále nedaří zakomponovat do jejich výrobního programu. Kromě zlepšení jsme také jediný výrobce kloubových nakladačů, u kterého si můžete zvolit jakoukoli barvu celého stroje dle vašeho přání a vzorníku RAL. Díky tomu, že nepoužíváme žádné probarvené plasty, si to můžeme dovolit. Samé železo a zase jen železo. Oproti nejbližší konkurenci ve stejné cenové kategorii nabízíme na našem stroji 300 kg železných dílů navíc.

Vše na skladě

V poslední době se stává velkým problémem u zahraničních strojů dostupnost náhradních dílů a hlavně časová náročnost jejich obdržení. My se můžeme pochlubit, že vše máme skladem do posledního šroubku u nás ve výrobním podniku VOP CZ na severní Moravě. Budeme se tedy těšit na brzkou shledanou.

Autor: Erik Merenda
Foto: Archiv firmy VOP CZ, s.p.

Tématické tagy

Nové

Úbytek účinných látek znamená úbytek přípravků

Zveřejněno 23.9. Na mysli mám samozřejmě úbytek přípravků na ochranu rostlin (dále POR). Je s podivem, že se tak děje pouze v zemědělské oblasti. Nic podobného se neděje například v průmyslu farmaceutickém, ani kosmetickém. Přitom chemie v našich životech je… jít na článek

Je recyklování vyčištěných splaškových vod v závlahách potřebné a žádoucí?

Zveřejněno 19.9. V dnešní době se hodně řeší otázka recyklace odpadních vod. Jde o to zamezit poškozování vodních ekosystémů a zatěžování životního prostředí nežádoucími cizorodými látkami označovanými jako „prioritní polutanty“. Článek přináší přehled současného… jít na článek

Zajímavé exponáty z brněnských veletrhů

Zveřejněno 21.8. Největší veletrh ve střední Evropě vždy přinese pohled na nespočet techniky různých výrobců a značek. Pár zajímavých exponátů si přiblížíme v tomto článku, dalším se podrobněji budeme věnovat v samostatných reportážích v tomto vydání a v… jít na článek